Referenser

Här finner du intryck och kommentarer från olika kunder som jag gjort fotograferat åt.

t8”Självklart är vi mer än nöjda med all hjälp och service vi har fått. Under en så speciell och nervpirrande dag som vår bröllopsdag så var Samuel helt lugn och fick oss att vara avslappnade och helt oss själva under fotograferingen. Mer än så kan man ju inte begära. Att sedan bilderna blev helt fantastiska förgyller ju minnet av vår dag desto mer. Vi är själva absolut nöjda med vårt val av fotograf och vi har fått så mycket positiva kommentarer från våra nära och kära gällande våra foton och tackkort som Samuel gjort åt oss. Därför rekommenderar vi varmt andra att fotas av Samuel! / Emma & Tobias”

t7”Att välja Samuel som fotograf var för oss ett lätt val, då han tidigare har tagit fantastiska kort på våra barn.  Vi är mycket nöjda med fotograferingen av vårat bröllop. Allt blev som vi hade tänkt oss och Samuel kom också med många bra förslag, så som plats att fotograferas på och alternativ på tackkort och fotoböcker. Vi kan varmt rekommendera honom. Mvh Nina och Marcus Sandahl”

t2”Super nöjd med mina foton som jag tog för att föreviga mina minnen från studenten. Ett väldigt personligt och professionellt bemötande både när det gäller själva fotograferingen och valet av fotografierna. Kan varmt rekommendera Samuel`s foto för att föreviga just ditt minne och med många glada skratt under tiden dessutom.”

t3”Flexibiliteten fanns redan från första kontakten, vi bor i Göteborg så mötena då vi valt ut och hämtat bilder har skett på helger och då utan några problem. Vi fick gott om tips och förslag under fotograferingen samtidigt som de önskemål vi hade om specifika detaljer uppfylldes. Samuel hade avsatt gott om tid och var väl förberedd med lämpliga platser runt kyrkan som gav oss underbara bilder med mycket variation! Tid att välja bilder till albumet fick vi gott om och de önskemål och egna tankar som jag/vi hade om dess utformning togs det mycket hänsyn till och resultatet blev UNDERBART! Samuel rekommenderar jag varmt och gärna och vi kommer nog att ses fler gånger. // Marie & Andreas Englund”

t4”Våra förväntningar överträffades med råge, ett proffsigt bemötande före, under och efter fotograferingen. Resultatet blev ett underbart album från vårt bröllop med många fina och nytänkande bilder. Vi kan varmt rekommendera Samuelsfoto som bröllopsfotograf. Carro & Andreas Hansson”

t5”Vi är mycket nöjda med Samuel som Bröllopsfotograf. Med ett personligt engagemang lägger han ner hela sin själ i bilderna. Hans underbara Fotoalbum är ett minne för livet. Emma o Kristoffer”

t6”Vi har tagit båda våra flickors 1-årskort och syskonkort hos Samuel. Vi är mer än nöjda med korten och Samuel som fotograf. Han bjuder på sig själv för att locka fram det bästa hos barnen. Tack för allt och nu sitter korten på väggen. Med vänlig hälsning Sara. ”